8 laudaturia ja monipuolinen työkokemus antavat hyvät eväät tulevaisuudelle

2.6.2017    Aiheet: #opteampeople, Ravintola ja hotelli, Teollisuus ja logistiikka, Kauppa ja asiakaspalvelu

Lohjalainen Timo juhlii onnistuneita ylioppilaskirjoituksia viikonloppuna. Kahdeksan laudaturin kirjoittamisen ohella hän on työskennellyt Opteamilla monipuolisesti erilaisissa tehtävissä.


”Moikka! Olen Timo Syvälahti, 18-vuotias abiturientti Lohjan Yhteislyseon lukiosta. Teen Opteamilla satunnaisesti vuoroja omien aikataulujeni mukaan silloin kun sopii. Olen ollut tähän mennessä kassalla, hyllyttämässä, tiskaamassa ja tehdashommissa.

Timo Syvälampi.jpg

Mukavinta työssä on se, ettei tarvitse miettiä oman kalenterin raivaamista työntekoa varten, kun voi tehdä työvuoroja silloin kun itselle sopii. Itselläni on harvoin ollut mahdollisuutta tehdä yhtäjaksoisesti töitä opiskelujen ja muiden menojen takia, mutta Opteamilla olen haastavista aikatauluistani huolimatta saanut mahdollisuuden tehdä sopivasti töitä silloin tällöin. Lisäksi vuokratyön tuoma monipuolinen työkokemus eri hommista on palkitsevaa, sillä sitä kautta saa mukavasti tuntumaa työelämään.

Yksi tulevaisuudensuunnitelmistani on päästä sellaiseen työhön, joka on merkityksellistä ja tärkeää laajemminkin, mutta myös itselleni palkitsevaa.

Opteamia suosittelen kaikille työkokemusta kaipaaville, jotka haluavat tehdä hommia silloin kun itselle sopii. Etenkin opiskelijoille Opteam tarjoaa hyvät mahdollisuudet työntekoon opintojen ohella. Iloista kesää kaikille!"

-- --

KATSO KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKKAMME

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi