Hullujen Päivien työntekijöitä palkittiin huippuasenteesta

6.6.2017    Aiheet: Kauppa ja asiakaspalvelu

Hullut Päivät palkitsemistilaisuus 2017 Opteam Stockmann

Opteam rekrytoi valtakunnallisesti Stockmannin Hullujen Päivien kevään 2017 kampanjatyöntekijät ja perjantaina 2.6. haluttiin palkita pääkaupunkiseudun kampanjatyöntekijöistä ne, joiden esimiehet olivat katsoneet heidän tehneen erityisen vaikutuksen niin asiakkaisiin kuin kollegoihin.

HULLUJEN PÄIVIEN TYÖNTEKIJÄT OVAT LUOMASSA HULLUJEN PÄIVIEN KOKEMUSTA

Opteamin tiloissa Mikonkadulla juhlittiin kakkukahvien ja diplomien merkeissä Hullujen Päivien työntekijöitä, jotka olivat loistaneet niin asiakkaan odotukset ylittävässä asiakaspalvelusssa, toimineet huippuasenteella ja kampanjan läpi säilyvällä valoittavalla hymyllä, sekä ylittäneet itsensä.

Opteamin asiakkuusjohtaja Seija Ursin muistutti, että tilaisuuteen oli pystytty kutsumaan vain pieni osa upeista HP-työntekijöistä ja tarkoitus oli nostaa esille sitä, kuinka tärkeässä roolissa onnistunut asiakaspalvelu on koko Hullujen Päivien menestyksessä: "Me emme olisi mitään ilman teitä."

Stockmann Helsingin tavaratalon johtaja Jessica Nyholm-Silvennoinen kiitti palkittuja siitä, että he eivät suhtautuneet vajaan viikon työskentelyyn pelkällä ok-asenteella vaan todella laittoivat itsensä likoon ja ylittivät asiakkaiden odotukset: "Teidän asenne ja hyvä fiilis välittyi myös asiakkaille. Olemme ylpeitä teistä, olkaa tekin."

Hullut Päivät palkitsemistilaisuus 2017 Opteam Stockmann

HYVÄllä MEININgillä ja HYMYLLÄ PÄÄSEE PITKÄLLE

Pyysimme HP-työntekijädiplomilla palkittuja kertomaan, mistä he pitivät eniten ja mitä he kokivat oppineensa Stockmannin Hulluilla Päivillä työskentelyssä:

"Parasta Hulluilla Päivillä työskentelyssä oli yhteisöllisyys ja hyvä meininki. Hulinassa oli kivaa työskennellä. Pitää vain olla oma itsensä."
Hilla, Stockmann Jumbo

"Oli kiva työskennellä asiakkaiden parissa ja työntekijöiden kanssa – hymyllä pääsee pitkälle."
Pauliina, Stockmann Helsingin Herkku

"Parasta Hulluilla Päivillä oli mielettömän hyvä ja sitoutunut tiimi. Me puhallettiin yhteen hiileen."
Riitta, Stockmann Itis

Hullut Päivät palkitsemistilaisuus 2017 Opteam Stockmann

"Mahtava työyhteisö ja mahtavat asiakkaat. Oli tärkeää, että jos ei heti tiennyt vastausta asiakkaan kysymykseen, lupasi lähteä selvittämään asiaa."
Inka, Stockmann Jumbon Herkku

"Pidin asiakaspalvelutyöstä ja huomasin, että kun hymyilee asiakkaalle, hän hymyilee sulle takaisin."
Jon, Stockmann Tapiola

--

Kiitos vielä kerran Opteamin puolesta kaikille Hullujen Päivien työntekijöille läpi Suomen!

 

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi