Kaupan alan muuttuvat haasteet motivoivat Ceciliaa

27.7.2017    Aiheet: #opteampeople, Ravintola ja hotelli, Kauppa ja asiakaspalvelu

Cecilia Lönngren nauttii vaihtelevista työtehtävistä, joissa voi laittaa itsensä täysillä likoon. Tulevaisuuden haaveet siintävät musiikissa, ja heittäytymiskyky on tärkeää tälläkin saralla.

”Olen positiivinen ja iloinen 25-vuotias suomenruotsalainen, joka asuu nykyään Espoossa. Lukion jälkeen olen opiskellut esimerkiksi turismia ja liiketaloutta, mutta huomasin nopeasti etteivät ne sittenkään ollut sitä mitä halusin tehdä tulevaisuudessa.

2013 hain mukaan Voice of Finland -ohjelmaan, ja päästyäni laulamaan yleisön eteen tajusin, että ehkäpä musiikki onkin se minun juttuni. Pari vuotta mietiskelin pitäisikö hakea musiikkikouluihin, ja nyt olen sitten tänä keväänä juossut ympäri Helsinkiä eri pääsykokeissa.

Cecilia Lönngren

Nyt olen ollut kaksi vuotta töissä Opteamilla. Ensimmäisen vuoden tein vain ravintola-alan töitä, mutta käytyäni kassakoulutuksen teen nykyään mieluummin kaupan alan töitä. Opteamista kuulin ensimmäisen kerran TE-toimiston kautta.

Mukavinta on työn joustavus; saan itse valita, haluanko tehdä aamu- vai iltavuoroja, sekä haluanko tehdä neljän vai kahdentoista tunnin vuoroa. Palkitsevinta taas on se, että joka päivä oppii jotain uutta. Ruotsinkielisenä on ajoittain haastavaa puhua töissä vain suomea, mutta toisaalta töissä ollessani kielitaitoni paranee päivä päivältä.

Tulevaisuudelta odotan ainakin sitä, että pääsisin opiskelemaan musiikkia ammattikorkeakouluun, sillä siitä olen unelmoinut pienestä pitäen.

Toivotan ihanaa kesää kaikille opteamilaisille ja niille, jotka eivät vielä työskentele täällä. Suosittelen Opteamia työnantajana ehdottomasti kaikille, jotka pitävät työn joustavuudesta sekä uusista haasteista!”

KATSO KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKKAMME

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi