Enemmän kuin työntekijä – luottotyöntekijä

2.5.2017    Aiheet: Ravintola ja hotelli, #opteampeople

Sirje Lepson ja Kristiina De Lorenzo ovat työskennelleet yhdessä jo usean vuoden ajan Break Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla, Sirje aamiaistarjoilijana ja Kristiina palvelupäällikkönä ja Sirjen esimiehenä. Maanantaina 3.4. oli juhlapäivä, kun Sirje oli jäämässä eläkkeelle ja opteamilaiset olivat kutsuneet molemmat kakkukahveille Tikkurilan toimistolle.

ravintola-alaSirje Lepson ja Kristiina De Lorenzo. Kuva K.Sahlman/Opteam.

LUOTETTAVA JA PIDETTY TYÖNTEKIJÄ

Sirje Lepson on työskennellyt hotelli Flamingon aamiaistarjoilussa vuodesta 2011 ja hänestä on tullut tärkeä luottotyöntekijä niin Kristiina De Lorenzolle kuin Opteamin ravintola-alan asiakkuuksista ja työntekijöistä huolehtiville Heidi Bermanille ja Anne Juusolalle. Alun perin Flamingoon keikkatyöntekijäksi buukattu Sirje vakiinnutti nopeasti asemansa kokoaikaisena työntekijänä.

”On ollut helppoa, kun ollut joku, johon voi luottaa”, Kristiina De Lorenzo hymyilee. ”Sirje on ollut korvaamaton apu ja erinomainen esimerkki nuorille työntekijöillemme. Hän on tehokas ja aikaansaava, ja häneltä löytyy niin silmää yksityiskohdille, kuin auktoriteettia puuttua epäkohtiin.”  

Myös Opteamin Berman ja Juusola kehuvat Sirjen asennetta ja kokemusta asiakaspalvelu- ja tarjoilijantehtävistä. Sirjelle on voinut aina soittaa, kun on tullut eteen yllättävä tilanne ja hänet on saanut vuoroihin nopeallakin varoitusajalla.

TÖIHIN ON MUKAVA MENNÄ

Sirjen mukaan hänen ”suosionsa” salaisuus on terveellisissä elämäntavoissa ja motivaatiossa: ”Halusin Flamingoon töihin ja olen viihtynyt siellä todella hyvin ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Koko ajan on ollut tekemistä ja toisaalta selkeys siitä, mitä pitää tehdä.”

Sekä Sirje että Kristiina näkevät, että myös mutkaton esimies-alaissuhde on ollut tärkeä osa työssä viihtymistä.

”Joka päivä on ollut kiva mennä töihin.” Sirje toteaa. Alun perin Virosta Suomeen tyttärensä perässä muuttanut Sirje aikoo eläkkeelle jäätyään keskittyä vielä enemmän lapsenlapsiinsa, mutta saattaa tehdä vielä silloin tällöin vuoron Flamingoon. Mukavaan työpaikkaan on aina kiva palata.

 

KATSO KAIKKI RAVINTOLA-ALAN TYÖPAIKKAMME

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi