Luovasti matkalla tähtiin

15.6.2017    Aiheet: #opteampeople, Ravintola ja hotelli


Andrea Brosio nauttii päivätöiden ja musiikkiuran yhdistämisestä. Mies on asunut Suomessa jo vuosia, ja polku on johtanut sävelten siivillä aina isoihin parrasvaloihin saakka. Opteamilla mies työskentelee ravintola-alalla.

Andrea Brosio

”Muutin Italiasta Suomeen kymmenisen vuotta sitten lukion jälkeen. Sittemmin olen valmistunut muusikoksi Jyväskylän konservatoriosta. Muiden töiden ohella olen hionut taitojani musiikin saralla, ja tieni vei hiljattain aina Voice of Finlandin lavalle saakka. Kokemus oli mahtava, ja tekisin sen ehdottomasti uudelleen.

Opteamille olen päätynyt töihin sen tarjoamien mahdollisuuksien vuoksi. Pystyn ajoittamaan työnteon aina omien aikataulujeni mukaan, eikä minun tarvitse tehdä kompromisseja musiikin viemän ajan suhteen. Tiskaaminen henkilöstöravintoloissa pitää sopivalla tavalla jalat maassa ja kiinni arjessa, sillä työskenteleminen musiikin parissa voi olla joskus aikamoista taivaanrannan maalailua.

Mukavinta työssäni Opteamilla on se, että olen ollut onnekas saadessani tutustua mahtaviin työkavereihin. On myös mahtavaa, että pääsen vaikuttamaan ja suunnittelemaan itse kalenteriani työvuorojen osalta.

Aion suunnata lähiaikoina studioon äänittämään täyspitkää albumia, ja tulevaisuuden suunnitelmissani on kyetä tienaamaan elantoni kokonaan musiikilla. Työskentely Opteamilla on kuitenkin tällä hetkellä paras vaihtoehto musiikkiuran rinnalle. Kesä tuo mukanaan lisäksi hyvää fiilistä ja energiaa kaikkeen tekemiseen, joten on mukavaa, kun on monta rautaa tulessa.

Opteamia voisin suositella työnantajaksi jokaiselle, joka pitää työskentelystä mukavien ja ystävällisten ihmisten kanssa. Täällä työskennellessä jokaisella on vapaus seurata omia unelmia, ja kannustusta saa varmasti!"

-- --

KATSO KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKKAMME

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi