RAFLATEAM-valmennus auttaa ravintola-alalle

23.2.2018    Aiheet: Ravintola ja hotelli, Koulutus

Opteam on jo useamman vuoden valmentanut uusia osaajia ravintola-alalle ensin Tähtitarjoilija-koulutuksen ja nyt Raflateam-valmennuksen kautta. Ideana tässä ravintola-alan valmennuksessa on lyhyessä ajassa perehtyä muun muassa tarjoilun, asiakaspalvelun ja lainsäädäntöjen perusteisiin.

ravintola-alan koulutus tähtitarjoilija

Monessa cocktailissa sekoitettu ravintola-alan ammattilainen Paavo Raittinen on yksi koulutuksen vetäjistä pääkaupunkiseudulla. Hänen mukaansa lyhytkoulutuksessa on perusasioiden lisäksi kysymys inspiroitumisen ja innostuksen syttymisestä. Kaikkia taitoja on mahdotonta opettaa parin päivän aikana potentiaaliselle uudelle tekijälle, mutta alasta ja sen sisällöstä on hyvä tietää asioita.
"Kaikilla ravintoloilla on omat tapansa ja tyylinsä tehdä asioita, mutta alan perusluonne ja fiilis on aika sama kaikkialla. Haluamme perehdyttämisen lisäksi auttaa madaltamaan kynnystä alalle lähtemisestä", Raittinen kertoo.

Ravintoloissa kiinnitetään erityistä huomiota asiakaspalvelun laatuun ja esimerkiksi viinitietouteen. Hyvällä, asiantuntevalla asiakaspalvelulla erottuu joukosta, ja siitä saa onnistumisen tunteen niin työntekijä kuin koko ravintolakin.
"Onnistumisen tunne on tärkeä asia, johon pyritään aina myös Opteamin koulutuksessa", Raittinen kertoo innostuneena.

Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Tähtitarjoilija- ja Raflateam-valmennuksiin osallistuneet ovat olleet pääosin hyvin tyytyväisiä koulutuksen kokonaisuuteen ja sisältöön. He ovat antaneet koulutukselle keskiarvoksi n. 4,6/5 (asteikolla 1-5). Osallistuneet ovat löytäneet nopeasti sopivia hommia ja päässeet töihin heti ensimmäisen harjoitteluvuoron jälkeen.

-- --

ME KOULUTAMME

Opteam tarjoaa erilaisia ravintola-, kaupan ja palvelualan koulutuksia, joiden avulla voit täydentää osaamistasi ja päästä nopeasti oikeisiin töihin ilman aiempaa kokemusta.

 New Call-to-action

 

 

KIINNOSTUITKO RAFLATEAMISTA? JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN SAAT TIEDON TULEVISTA KOULUTUKSISTA SÄHKÖPOSTIISI: