Ravintola-alan mahdollisuudet motivoivat Gurjitia

5.9.2017    Aiheet: #opteampeople, Ravintola ja hotelli, Ajankohtaista


Gurjit Singh on iloinen ravintola-alan työntekijä, joka nauttii kohtaamisista erilaisten ihmisten kanssa. Mies toivoo tulevaisuudeltaan saavansa jatkaa vielä pitkään baarimikon tehtävissä.

”Moikka! Olen kotoisin Intiasta, ja Suomessa olen asunut nyt jo yli kymmenen vuotta. Synnyin Mumbaissa, jossa olen viettänyt lapsuuteni käyden myös koulua. Täällä asuessani kiinnostuin aikoinaan ravintola-alasta, ja tarjoilija- sekä baarimikon koulutukseni ja kokemukseni olen hankkinut monissa eri ravintoloissa työskennellen. Esimerkiksi Holiday Inn sekä Hard Rock Cafe ovat olleet varsin antoisia työpaikkoja kokemuksen kartuttamiseen.

Gurjit Singh.png

Opteamin palveluksessa olen ollut noin kolmisen vuotta. Tarjoilijan ja baarimikon hommat ovat olleet minulle sopivimpia. Pidän Opteamista työnantajana erityisesti siitä syystä, että täältä löytää aina mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä erilaisiin elämätilanteisiin. Siksi sitä on helppo suositella muillekin! Mukavinta ja ehdottomasti palkitsevinta näissä töissä on asiakkaiden palveleminen sekä se, kun näkee tyytyväisen asiakkaan hymyn.

Odotan jo innoissani Opteamin kautta alkavaa kesätyötä. Suunnitelmissa olisi kesän jälkeen löytää jokin mielenkiintoinen työpaikka, jossa voisin toimia baarimikkona vaikka ympäri vuoden.

Toivotan oikein lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille!”

New Call-to-action

KATSO KAIKKI RAVINTOLA-ALAN TYÖPAIKKAMME

KATSO KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKKAMME

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi