Ravintola-alan konkari Emilia haaveilee yrittäjyydestä

24.8.2017    Aiheet: #opteampeople, Ravintola ja hotelli, Ajankohtaista

”Olen Emilia Lähde, pian 27-vuotias vuotias helsinkiläisnainen monipuolisella ravintola-alan kokemuksella varustettuna. Olen erilaisten töiden lisäksi opiskellut monenlaista, ja olen myös utelias oppimaan jatkuvasti uutta. Ikuinen oppimisintoilija kuvaa minua sanana hyvin.

Opteamille olen päätynyt töihin jo vuonna 2014. Olen tykännyt kovasti työskennellä juuri Opteamin kautta, sillä se erottuu edukseen monien vuokratyöfirmojen joukosta. Ikinä ei ole ollut pahaa sanottavaa, ja mikä parasta, täältä olen aina saanut monipuolisesti töitä. Tunnen, että täällä minusta välitetään, ja tarpeitani kuunnellaan. Pidän myös siitä, että jos huomaan jonkin kivan oloisen työpaikan Opteamilla, niin usein jo vuorokauden sisällä minuun otetaan yhteyttä asian tiimoilta. Info kulkee hyvin, ja töitä on riittänyt!

Ensimmäisen kerran kuulin Opteamista joskus vuosia sitten kaveriltani, ja tuumasin että voisinpa hakea töitä sitä kautta, sillä omien aikataulujen sovittaminen töihin on helppoa tällä tavoin työskennellessä. Esimerkiksi opiskelu ja työt on helppo yhdistää vapaa-ajan kanssa täällä. Pidän erityisesti siitä, että tarjolla on erilaisia työsuhteita pitkäkestoisista lyhyisiin keikkaluonteisiin hommiin.

Emilia_Lähde

Nyt olen työskennellyt jo yli puoli vuotta vakituisesti hotellissa Jätkäsaaressa, ja tehnyt liki täysiä tunteja monipuolisissa töissä. Edelliskesänä taas tein todella monessa helsinkiläisessä ravintolassa keikkaluonteisesti töitä. On hienoa, kun pystyy itse vaikuttamaan siihen, millaiseen työpaikkaan ja -suhteeseen työllistyy tällä tavoin. Opteamia suosittelen työnantajana etenkin sellaisille ihmisille, jotka haluavat yhdistää elämän ja työn sopivalla tavalla yhteen. Töitä pystyy tekemään mainiosti omien aikataulujen mukaan tinkimättä esimerkiksi opiskelusta tai harrastuksista.

Tulevaisuudessa haluaisin tehdä jotain sellaista työtä, jossa voisin toteuttaa itseäni toden teolla. Yrittäjyys kiehtoo minua suuresti. Ajatus siitä, että olisi oman itsensä herra, ja rakentaisi oman yrityksen tarinan, viehättää. Toisaalta nautin myös palkkatyöstä isossa yrityksessä.

Toivotan hyvää kesää kaikille. Koitetaan nauttia niistä lämpimistä kesäpäivistä, jotka eteen sattuvat!”

-- --

New Call-to-action


KATSO KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKKAMME

KATSO KAIKKI RAVINTOLA-ALAN TYÖPAIKKAMME

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi