ravintola-ala Opteam

Ravintola-alan movie night kokosi työntekijät rentoutumaan

23.4.2018    Aiheet: Ravintola ja hotelli, Ajankohtaista

Järjestimme pääkaupunkiseudun mainioille ravintola-alan työtekijöillemme rennon Movie night -elokuvaillan Helsingissä keväisenä keskiviikkoiltana. Kiitoksena hyvästä duunista halusimme koota ravintola-alan työntekijät yhteen, nauttia pienestä purtavasta ja kilistää kuohuvalla pian starttaavalle ravintola-alan kiireisellä kesäsesongille.

Illan elokuvana nähtiin Oskar-palkittu Three Billboards outside Ebbing, Missouri.

Jututimme tilaisuudessa ravintola-alan työntekijöitämme Veraa ja Teemua.

IMG_5017_960x640

Veraa ja Teemua innostaa ravintola-alassa asikaskohtaamiset.

MINKÄLAISIA TÖITÄ TEETTE OPTEAMIN KAUTTA?

Vera: Olen menossa kesäksi Kappeliin tarjoilijaksi ja nyt teen tarjoilijan töitä Jumbon Amarillossa. Tarjoilijaopinnot on vielä kesken ja olen aiemmin tehnyt tarjoilijan hommien lisäksi töitä myös keittiön puolella.

Teemu: Aloitin Opteamilla vuoden vaihteessa. Olen aiemmin tehnyt baaripuolen hommia, mutta nyt työskentelen à la carte -tarjoilijana Sokos Hotel Tapiola Gardenissa. Tarjoiluhommiin siirtyessä totta kai mietin, miten pärjään uudessa paikassa ja työssä, mutta positiivinen palaute innosti ja motivoi jatkamaan.

MIKÄ RAVINTOLA-ALASSA INNOSTAa?

Vera: Ravintola-alalla innostaa asiakkaat. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntä samoin kuin hyvä ruoka ja ruuanlaitto. Ravintola-alalla työporukoissa on huumoria ja hyvä yhteishenki. Kaikki otetaan aina lämpimästi vastaan, vaikkei kaikkea vielä osaisikaan.

Teemu: Tykkään olla ihmisten kanssa ja komppaan Veraa, että ravintola-alalla työyhteisöissä on hyvä henki.

IMG_5015_960x640

Pääkaupunkiseudun ravintola- ja hotellialan tiimimme tsemppaa kaikkia työntekijöitämme kiireiseen kesäsesonkiin ja muistuttaa, että vielä ehtii hakemaan kesäksi töitä!

-- --

Liity ravintola-alan porukkaamme ja tsekkaa avoimet työpaikkamme:

KATSO KAIKKI RAVINTOLA-ALAN TYÖPAIKKAMME

New Call-to-action

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi