Työ Opteamilla sopii reppureissaavalle Rebekalle kuin rinkka olalle

21.6.2018    Aiheet: #opteampeople, Ravintola ja hotelli

rebekka.opteampeople1.jpg

Rebekka R., Opteamin työntekijä 

”Olen aina ihmetellyt, kuinka tarjoilijat osaavat kantaa samaan aikaan neljää tai useampaa lautasta niin helpon ja vaivattoman näköisesti. Tähtitarjoilija -koulutuksessa opin kaikki kädestä pitäen ja paljon muuta uutta esimerkiksi viinin ja ruuan yhdistämisestä. 

Olen koulutukseltani merkonomi ja suoritin Opteamin Tähtitarjoilija-koulutuksen alkuvuodesta 2016. Sen jälkeen tein harjoittelujakson Helsingin keskustassa upeassa Ravintola Arthurissa. Työssäni pärjää pitkälle, kun omaa positiivisen asenteen ja etenkin hektisinä kiireaikoina tarvitaan myös rautaisia hermoja. 
 
Työ Opteamilla sopii elämäntyyliini, koska voin itse päättää ajat, jolloin teen töitä. Matkustelu on intohimoni ja haluan, että minulla on työni ohella mahdollisuus reissata silloin kun haluan. Viime vuonna olin puoli vuotta reppureissaamassa poikaystäväni kanssa mm. Thaimaassa, Intiassa ja Malesiassa. Nyt säästänkin jo seuraavaan reissuumme. 

Asiakkaat ovat mukavia ja haluavat usein rupatella kanssani hetken – se onkin mielestäni osa hyvää asiakaspalvelua. Suosittelen ehdottomasti Opteamia työpaikkana! Duunia riittää ja yksitoikkoista päivää ei ole.” 

-- --

 

New Call-to-action

 

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi