Työssä kehittyminen motivoi energistä Fannya

10.8.2017    Aiheet: #opteampeople, Toimisto- ja asiantuntijatyö


”Heippa!

Nimeni on Fanny, ja olen paljasjalkainen helsinkiläinen. Itse asiassa Fanny ei kuitenkaan ole oikea nimeni, vaan Sanna. Tässä on eräs erikoinen ja hauska tarina takana; kuulin yläasteella erään tytön nimen olevan Fanny, ja sanoin tällöin ystävilleni, että tästä lähtien saatte kutsua minua Fannyksi! Viesti taisi mennä hyvin perille, sillä tästä tapahtumasta on kohta jo viisitoista vuotta, ja minua kutsutaan yhä Fannyksi.

Hain Opteamille töihin vuoden 2015 syksyllä. Koin silloisessa työssäni, että kaipaan uusia tuulia. Eräänä myrskyisenä marraskuun päivänä selailin netissä työpaikkoja, ja mol.fi -sivustolta eteeni pomppasi aulapalveluassistentin paikka – luin ilmoituksen läpi, ja tiesin heti tämän olevan paikkani! Kirjoitin hakemuksen saman tien. Muistan pohtineeni tarkkaan mitä kirjoitan, sillä halusin tehdä vaikutuksen hakemuksella ja saada työn. Onneksi parin viikon sisällä tästä sain iloisen puhelun, ja minut kutsuttiin haastatteluun.

Jännitin haastattelupäivänä jossain määrin, vaikka aulatyöt olivatkin minulle tuttuja hommia. Se saattoi johtua siitä, että halusin paikkaa niin kovasti. Muutama viikko haastattelun jälkeen sainkin mieluisan puhelun, ja minut haluttiin töihin. Voi sitä ilon määrää!


Sanna_Sarssi

Työni Opteamilla alkoi tammikuussa 2016 HR-assistenttina aulapalvelussa. Kaikki oli aluksi jännää ja uutta. Huomasin nopeasti, että työ oli muutakin kuin vain aulassa istumista sekä puhelimeen vastailua. Pääsin tekemään mitä monipuolisimpia työtehtäviä. Vieraiden vastaanotto, kahvitukset, työntekijöiden sekä -hakijoiden auttaminen ja avustavat rekrytointitehtävät olivat kaikki vain osa työtehtäviäni.

Reilun vuoden kuluttua aloittamisestani aloin miettiä itsekseni kehitysideoita aulaamme, ja samalla ajattelin omaa uraani. Kehitysideoista seurasi konkreettista hyvää ja positiivista – sain mahdollisuuden aloittaa aulan vastaavana.

Nyt olen työskennellyt pari kuukautta HR-koordinaattorina sekä aulan päävastuuhenkilönä. Näin ollen olen saanut lisää vastuuta, josta nautin paljon. Tykkään ideoida, kehitellä ja organisoida asioita. Nykyiset työtehtäväni ovat tuoneet itselleni varmuutta siitä, mitä haluan jatkossa tehdä. Katse osoittaa vahvasti eteenpäin! Palkitsevinta työssäni on sen monipuolisuus. Lisäksi tiedän, että työtäni myös arvostetaan. Kiitosten saaminen vaikuttaa työhöni, ja tiedän tällöin tekeväni oikeita asioita. On myös kiitettävä vielä mahtavia työkavereita. Meillä Opteamilla on todella iloinen sekä rento ilmapiiri!

Tulevaisuuden toiveissani on jatkaa itseni kehittämistä ja tuoda ammattiosaamiseni työhön. Mikäli vuodessa voi tapahtua näin paljon positiivista kehitystä, en malta odottaa mitä tulevat vuodet tuovat mukanaan! En olisi koskaan uskonut, että näin lyhyessä ajassa voi tapahtua näin paljon, mutta näköjään meillä Opteamilla voi! Täällä riittää monipuolisia työmahdollisuuksia kaikille erilaisiin elämäntilanteisiin. Tässä yrityksessä voi kehittyä, haastaa itseään ja silti nauttia työstä rennolla asenteella. Olen erittäin tyytyväinen työnantajaani.

Toivotan kaikille ihanaa loppukesää!”

KATSO KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKKAMME

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi