Kouluttautumalla uusi ammatti aikuisiällä

12.7.2017    Aiheet: #opteampeople, Ravintola ja hotelli


Marko Jokinen on opiskellut aikuisiällä uuden ammatin. Aiempi yrittäjyyselämä on vaihtunut hienoon uraan ravintolamaailmassa. Uuden opiskelu ja itsensä kehittäminen kannattaa aina, sillä lisäkoulutus voi avata uusia ovia työmaailmassa.

”Moikka! Olen 36-vuotias ravintolakokki, ja melko tuore kasvo ravintola-alalla. Työskentelin aiemmin yrittäjänä, ja nyt olen työskennellyt tällä alalla kolmisen vuotta. Opiskelin taannoin uuden ammatin, ja valmistuin ravintolakokiksi. Nyt luon uutta uraa täysillä ravintolabisneksessä.

Opteamille päädyin alun perin vuoden 2016 marraskuussa, sillä eräällä toisella vuokratyöfirmalla ei ollut enää tarjota minulle töitä. Opteam otti minut hienosti vastaan, ja urani lähtikin nopeasti nousuun tällöin. Jo kahden viikon jälkeen Opteamille siirryttyäni olin matkalla Lappiin Ylläkselle sesonkitöihin kahdeksi kuukaudeksi. Tällä hetkellä työskentelen pääsääntöisesti hienoissa ravintoloissa kokkina, ja tämä kaikki on Opteamin ansiota.

Marko Jokinen.png

Palkitsevin tunne työssäni on kiireen tuntu, ja etenkin sen voittaminen. On todella mahtava fiilis, kun kovan kiireen jälkeen serviisi on viety läpi onnistuneesti, ja tiedät tehneesi hyvää työtä osana hienoa tiimiä.

Haluan kehittyä joka päivä työssäni kokkina, ja tulevaisuuden suunnitelmiin saattaa kuulua keittiömestaritutkinnon suorittaminen jossain vaiheessa. Juuri nyt tuntuu kuitenkin oikealta kehittää itseään uutta oppia ja lisäkokemusta kartuttaen.

Opteamia työnantajana suosittelen ihan kaikille. Täällä hommat toimivat, ja töitä on tarjolla juuri niin paljon kuin vain itse haluaa ja jaksaa tehdä. Hyvää kesää kaikille!"

KATSO KAIKKI RAVINTOLA-ALAN TYÖPAIKKAMMEKATSO KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKKAMME

Tilaa uusimmat työntekijätarinat sähköpostiisi