MausteSallinen.jpg

Henkilöstövuokrausta kaikilla mausteilla

3.4.2017    Aiheet: Rekrytointi, Henkilöstön kehittäminen, Ajankohtaista

Opteamin ja Mauste-Sallisen yhteistyö alkoi vuonna 2007, kun Mauste- Sallinen tarvitsi kontinpurkajia. Vuosien varrella yhteistyö on laajentunut myös muihin tehtäviin – Opteamin kautta työntekijöitä on työllistetty keräilijän, pakkaajan, mausteseosten valmistajan ja varastotyöntekijän tehtäviin sekä toimihenkilöpuolella myyntisihteerin positioihin.

Sesonkivaihtelu tuo variaatioita


Mauste-Sallisen tuotantopäällikkö Petteri Huttunen kuvailee yhteistyötä helpoksi ja sujuvaksi. ”Opteam tuntee tarpeemme ja osaa valita juuri meille sopivia työntekijöitä. Useat työntekijät ovat olleet todellisia helmiä, jotka ovat ajan kuluessa työllistyneet suoraan meidän kirjoillemme.”

Henkilöstövuokraus palveleekin Mauste-Sallista sekä sesonkivaihteluiden tasaamisessa että rekrytointikanavana. Keskimääräisesti Opteamin kautta työskentelee Mauste-Sallisella noin seitsemän henkilöä. ”Näemme suurena etuna, ettei meidän tarvitse käyttää omaa aikaamme sopivien henkilöiden etsimiseen vaan voimme keskittyä omaan ydintoimintaamme. Henkilöstövuokrauksessa on matala kynnys palkata työntekijä vaikkapa vain muutaman kuukauden työsuhteeseen tuotannon tilanteiden mukaan”, Huttunen lisää.

PetteriHuttunenMauste-Sallinen.jpg

Petteri Huttunen, tuotantopäällikkö | Kuvaaja: Jere Satamo

Hedelmällistä yhteistyötä


Opteamin konsultin kommentti - Leena Ylinen, henkilöstökonsultti:

"Mauste-Sallinen on ollut pitkäaikainen ja hyvä asiakas, jonka kanssa yhteistyö on ollut mielenkiintoista ja antoisaa. Erilaiset työnkuvat tuotannossa ja myynnissä ovat tehneet rekrytoinnista mukavan haasteellista.

Mauste-Salliselle on ilo etsiä uusia tekijöitä, koska tarpeet ovat yleensä pitkäaikaisia ja parhaimmillaan vuokrahenkilökunta päätyy vakituiseen työsuhteeseen heidän kirjoilleen. Mauste-Sallisen oma henkilökunta on mukavaa ja rentoa, ja heiltä saa aina tarpeellisen tiedon haettavista henkilöistä sekä tulevista työnkuvista."

OTA YHTEYTTÄ HR-ASIANTUNTIJOIHIMME