VillaMarjaniemi.jpg

Osaava henkilöstö luo elämyksiä Villa Marjaniemessä

10.4.2017    Aiheet: Rekrytointi, Henkilöstön kehittäminen, Referenssi, Ajankohtaista


Villa Marjaniemi avattiin uudestaan kokouskäyttöön vuonna 2011 kahdenkymmenen hiljaiselovuoden jälkeen. Asiakasmäärän kasvaessa vuosittain 40 % kartanoon tarvittiin lisää henkilökuntaa. Kartanon frouvan Laura Loukon kokemuksen mukaan rekrytointi sujuisi kätevimmin henkilöstövuokrauskumppanin kautta. Opteam valikoitui kumppaniksi, koska Louko oli jo aikoinaan saaristossa työskennellessään hyödyntänyt heidän palvelujaan, ja moni hänen tuttavistaan oli työskennellyt Opteamilla.

Yhteistyön kautta toimivaan lopputulokseen

Louko näkee henkilöstövuokrauksen helpoksi ja kustannustehokkaaksi keinoksi saada osaavaa työvoimaa. ”Opteamin yhteyshenkilöillä on taustaa ja vahvaa osaamista ravintola-alalta, joten he ymmärtävät, minkälaisia työntekijöitä alalla tarvitaan. Meillä järjestetään paljon erilaisia tilaisuuksia, jotka kukin vaativat hieman erilaista henkilökuntaa – Opteamin kautta se on helposti saatavilla.

Minulta säästyy paljon työaikaa omien tehtävien hoitamiseen, kun ei tarvitse hallinnoida ekstratyöntekijöiden verkostoa eikä huolehtia osa-aikaisten työntekijöiden palkanmaksusta. Koska emme voi myöskään tarjota lisätyövoimalle täysiä työtunteja, kumppanin kautta heille avautuu laajemmat työmahdollisuudet.”

Louko arvostaa lisäksi yhteistyössä sujuvuutta ja luotettavuutta: ”Henkilökuntaa voidaan tilata vain niihin tapahtumiin ja päiviin kun on tarve, ja voimme luottaa, että mm. palkanmaksuun liittyvät asiat tulevat hoidetuksi.”

Henkilöstövuokraus Laura Louko Villa Marjaniemi
Laura Louko, Kartanon frouva | Kuvaaja: Jere Satamo

Vaihtelevaa ja motivoivaa työtä

Opteamin konsultin kommentti - Pirjo Rouhiainen, asiakkuuspäällikkö:

"Henkilöstövuokrausyhteistyö Villa Marjaniemen kanssa on samaan aikaan sekä mielenkiintoista että haastavaa: Asiakastilaisuuksien erilainen luonne ja epäsäännöllisyys tuovat yhteistyöhön oman mausteensa, mutta toisaalta vuokratyöntekijämme nauttivat erilaisista tilaisuuksista, ja niiden tuomista eroista palvelutilanteisiin. Villa Marjaniemen historia ja menneiden aikojen tunnelma välittyvät työntekijöille ja asiakkaille, mikä tekee Villa Marjaniemestä houkuttelevan ja kiinnostavan työ- ja kokouspaikan. Meillä ei olekaan ollut hankaluuksia löytää henkilöstöä Villa Marjaniemeen vaan työntekijämme ovat ottaneet ilolla vastaan kaikki työmahdollisuudet."

 

OTA YHTEYTTÄ HR-ASIANTUNTIJOIHIMME