Luovan muutosaamu: muutosjohtaminen luovassa työyhteisössä /// 18.5.2017

18.4.2017    Aiheet: Johtaminen, Luova, Työelämä, Ajankohtaista, Outplacement, Muutosturva

Järjestämme Luovan Muutosaamun sinulle, joka haluat keskustella erityisesti luovien alojen - markkinointi, viestintä, media ja muotoilu - muutoksen johtamisesta, organisaation osaamisen muokkaamisesta ja lakisääteisestä muutosturvasta huippuasiantuntijoiden ja kollegoidesi kanssa.

Muutokset ovat viime vuosina ravisuttaneet myös luovia aloja ja erityisesti media-alaa. Kiihtyvä digitalisaatio  ja muuttuva työelämä tuovat muutospaineita organisaatioihin, kun osaaminen vanhenee ja osaamisen ketterälle uudistamiselle on kasvava tarve. Usein organisaatiot ovat tilanteessa, jossa samanaikaisesti sekä sopeutetaan että hankitaan uutta osaamista.

Konkretiaa muutostilanteisiin ja uutta osaamista

Luovan Muutosaamussa tarjoamme konkreettisia vinkkejä muutostilanteisiin ja kuulet case-esimerkkejä muutoksen johtamisesta. Uudistunut Muutosturvalaki astui voimaan 1.1.2017 ja toi mukanaan uusia työnantajavelvollisuuksia irtisanomistilanteissa. Outplacement-palveluiden asiantuntijoiltamme kuulet esimerkkejä ja caseja muutosturva-valmennuskokonaisuuksista.

Jos painiskelet uuden osaamisen kuten markkinoinnin ja viestinnän digiosaamisen kasvattamisen kanssa, kannattaa tulla kuulemaan ja keskustelemaan rekrytoivista koulutusohjelmista, joilla varmistetaan uudenlaisen osaamisen hankkiminen.

Ohjelma ja asiantuntijat:

  • ”Multa viedään mun identiteetti”. Muutos luovassa työyhteisössä. / Elina Yrjölä, asiakkuusjohtaja, Opteam Luova
  • Uutta digiosaamista teillekin – miten? / Anu Ukonlinna, Director, Research and Business Development, Saranen Consulting
  • Mitä lakisääteinen Muutosturva ja valmennuskokonaisuudet tarkoittavat käytännössä? Case-esimerkkejä. / Jaana Kaarela, asiantuntijapalveluiden johtaja, Opteam

muutosturva

Aika ja paikka:

Luovan muutosaamu järjestetään 18.5.2017 klo 8.30-10.30. Aamiaista tarjolla klo 8.00 alkaen.

Osoite: Opteamin toimisto, Mikonkatu 2 D, Helsinki

Ilmoittautuminen:

Aamiaistilaisuus on maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautumalla nyt varmistat paikkasi Luovan Muutosaamussa.

ILMOITTAUDU