OPTEAM MUKANA S-RYHMÄN NUORI MIELI TYÖSSÄ -KEHITTÄMISOHJELMASSA

25.9.2017    Aiheet: Ajankohtaista, Työelämä, Työkykyjohtaminen

Opteam on mukana yhtenä yhteistyökumppanina tukemassa S-ryhmän nuorten työntekijöiden hyvän työelämän kehittämisohjelmaa "Nuori Mieli Työssä". Ohjelman tavoitteena on nostaa nuorten ääni kuuluviin ja lisätä mm. yhteiskunnan eri sektoreiden toimijoiden yhteistyötä.

Opteamissa on vahva kokemus alle 25-vuotiaiden työllistämiseen liittyvistä mahdollisuuksista ja haasteista, ja haluamme omalta osaltamme olla sekä ehkäisemässä nuorten syrjäytymistä työelämästä, että myös kehittämässä nuorten työelämätaitoja ja parantamassa heidän mahdollisuuksiaan päästä nopeammin kiinni työelämään.

Tarjoamme hankkeen tueksi eri toimialojemme ja palvelualueidemme asiantuntijaosaamista. Nuorten työssä jaksamiseen ja pärjäämiseen on tärkeää löytää käytännönläheisiä ratkaisuja, ja vastuullisena nuorten työllistäjänä ja työnantajana haluamme olla tekemässä helpommin lähestyttävämpää ja ymmärrettävämpää työelämää myös heille.

Nuori Mieli Työssä on kolmivuotinen hanke ja voit lukea hankkeen virallisen maanantaina 25.9. julkaistun tiedotteen täältä >>

Lisätiedot:

Minna Vanhala-Harmanen, toimitusjohtaja, Opteam, puh. +358 400 511 786
Jaana Kaarela, johtaja, asiantuntijapalvelut, Opteam, puh. +358 040 557 5866