Okaria.jpg

Rekrytointipalvelut sopivat Okarian vaativiinkiin tarpeisiin

10.7.2017    Aiheet: Rekrytointi, Referenssi, Ajankohtaista

Okarian toimitusjohtaja Terhi Nyman ja Opteamin yrittäjä Johanna Eskola tapasivat vuosien varrella yhteisen yhteistyökumppanin tilaisuuksissa useampaan otteeseen, minkä myötä Nymanille oli jäänyt Opteamista mielikuva positiivisena ja dynaamisena toimijana, jonka rekrytointipalvelut ovat alansa huippua. Kun hänelle tuli tarve palkata seuraaja toimitusjohtajan tehtäviinsä, oli yhteydenotto Opteamiin luonnollinen valinta.

Toimitusjohtajan rekrytointi alkoi huhtikuussa 2016, ja työsopimus allekirjoitettiin elokuussa. Tämän jälkeen Okarian henkilöstölle tehtiin resurssikartoitus, josta saatiin työkalu tukemaan uuden toimitusjohtajan tehtäväkenttää.

Rekrytointikonsultit auttavat onnistumaan päätöksenteossa


Terhi Nyman, Okaria
Terhi Nyman, osakas, hallituksen jäsen | Kuvaaja: Jere Satamo

”Rekrytointikumppanina Opteam on ollut sanansapitävä ja erittäin tehokas yhteistyökumppani. Opteamin konsultit ovat upeita, työhönsä paneutuvia ja mukavia henkilöitä, jotka puhuvat asioista niiden oikeilla nimillä. Yhteistyö heidän kanssaan on ollut myös itselleni hyvä oppimisprosessi. Suosittelenkin Opteamia lämpimästi avuksi erilaisiin rekrytointi- ja henkilöarviointiprojekteihin”, Nyman kehaisee.

Nyman kertoo, että toimintamallin ansiosta he ovat säästäneet aikaa sekä saaneet ulkopuolisen arvion omien näkemyksiensä tueksi ja vahvistukseksi. ”Ajatusten vaihto saaduista tuloksista on ollut henkisesti helpottavaa, vaikka itse loppukädessä teemmekin päätöksen valinnasta. Myöskään kasvojen menettämistä ei tarvitse pelätä, jos hakuprosessissa on mukana itselle tuttuja henkilöitä, jotka eivät tule valituksi tehtävään”, Nyman toteaa.

Vaativaa sekä palkitsevaa rekrytointia


Opteamin konsultin kommentti - Elina Valli, rekrytointikonsultti:

"Yhteistyö Okarian kanssa oli todella antoisaa ja palkitsevaa, vaikkakin keskeisessä roolissa olevan henkilön suorarekrytointi spesifille toimialalle tuo aina oman jännitysmomenttinsa prosessiin. Okarian toimitusjohtajan avoin tehtävä herätti laajalti mielenkiintoa hakijoissa ympäri Suomen, minkä lisäksi sekä tehtävän että hakijoiden korkea taso teki työskentelystä tässä projektissa rekrytoijan näkökulmasta vaativan, mutta mielenkiintoisen. Tehtävään paneutumista helpottivat syventävät ja avoimet keskustelut Terhi Nymanin kanssa. Näin varmistimme yhdessä, että yhteistyö sujui jouhevasti ja ymmärsimme toisiamme sataprosenttisesti – ja vähän enemmänkin."
OTA YHTEYTTÄ HR-ASIANTUNTIJOIHIMMEhenkilöstövalmennus